Dit doet Van Volta

Van Volta bedenkt en realiseert bedrijfsapplicaties en high-end websites die zorgen voor verbinding. Wij creëren een connectie tussen wat jij wilt bereiken en wie jij wilt bereiken. Dat maakt ons werk relevant.

 

Van Volta is bovendien Koning der Koppelingen. Noem ons een bedrijfsapplicatie en we creëren er een connectie mee. Leuk? Vooral heel nuttig. We voegen de functionaliteit van verschillende applicaties samen en het combineren van jouw bedrijfsdata biedt je nieuwe inzichten en mogelijkheden.

 

Het onderwijs, de zorg en het MKB kennen we van binnenuit. Nog elke dag leren we nieuwe branches kennen en ontdekken we samen met opdracht­gevers hoe we hen kunnen versterken en ondersteunen.

Onderwijssoftware

De nieuwste onderwijsontwikkelingen vormen het uitgangspunt van onze software. Integreer ze in je eigen tempo in jouw school! Ons onderwijsportaal brengt ouders, leerlingen en medewerkers samen.

  • Connect met elk LAS en administratiepakket;
  • Communicatie en informatie op maat;
  • Een persoonlijk dashboard voor elke gebruiker;
  • Eindelijk een goede schoolapp.

 

Creëer ook een connectie met mijn applicaties.

 

Bedrijfsapplicaties

Jij wilt graag vooruit. Winst boeken. Onze software zorgt voor werken zonder geneuzel. Snel, doelgericht en op maat voor uw organisatie. Vertel ons waar jij kansen ruikt en wij doen een voorstel voor een geautomatiseerd proces.

 

Verlaag ook de doorlooptijd van mijn processen.

 

Webdevelopment

Goede gebruikerservaring, content die aansluit bij jouw doelgroep en een lekkere ranking in google. Van Volta sluit aan bij jouw doelstelling. Je website draait namelijk om het bereiken van je
klant.

 

Bezorg mij ook een klant met kippenvel.

 

Website Haarsma Groep Klik hier om de website te bezoeken.
Website Hotel Wymerts Klik hier om de website te bezoeken.
Website Timmerfabriek de Jong Klik hier om de website te bezoeken.