Archives

Bereik je doel met google analytics

Ik wil graag google analytics op mijn website, kunnen jullie dat regelen? Ja, natuurlijk kunnen wij dat. Irritant zijn we alleen wel, want we vragen altijd waarom je dat wilt. De meeste van onze klanten komen niet verder dan ‘ik vind het leuk om te zien hoeveel mensen mijn site bezoeken’. Bij Van Volta doen

Verbeter je sociale media met google analytics

Ik wil graag google analytics op mijn website, kunnen jullie dat regelen? Ja, natuurlijk kunnen wij dat. Irritant zijn we alleen wel, want we vragen altijd waarom je dat wilt. De meeste van onze klanten komen niet verder dan ‘ik vind het leuk om te zien hoeveel mensen mijn site bezoeken’. Bij Van Volta doen

Fantastische zoekervaring

Heb je eindelijk een bezoeker op je website, druipt ‘ie weer af met zijn staart tussen zijn benen. Hij vond niet wat hij zocht. Dik vet zonde van je adwordscampagne of de uren tijd die je stopte in SEO-schrijven. Jij sleurt je sitebezoeker graag je website in, wilt hem overdonderen, kippenvel bezorgen. Dat kan. Zelfs

Gratis werkvorm: verbeter je communicatie

Een heel simpele manier om de effectiviteit van je communicatie te verbeteren, is geregeld te checken of jouw communicatie voldoet. Klinkt als een lekkere open deur. Maar serieus, wanneer is de laatste keer dat je jouw medewerkers, (interne) opdrachtgevers of andere relaties vroeg wat ze vinden van de manier waarop je communiceert? En dan niet