Modules

Het hart van het portaal is een dashboard dat is opgebouwd uit diverse modules of widgets. Omdat je als school de mogelijkheid hebt om dit geheel zelf samen te stellen, kun je zelf bepalen hoe jij als school communiceert en informeert met al je medewerkers, leerlingen en hun ouders.

Een widget weergeeft op het dashboard een beknopt overzicht van zijn totale inhoud. Klik je de widget open dan zie je alle informatie die de widget te bieden heeft en de functies die hierbij horen.

Nieuws

Deel eenvoudig nieuwsberichten met je doelgroep. Stel in voor wie dit bericht bestemd is, stuur eventueel een notificatie en plaats het bericht door via narrowcasting op schermen of website.

Lees meer

Gesprekken en vergaderen

Gesprekken is een schoolveilig communicatiemiddel dat voldoet aan de AVG regels. De widget maakt het mogelijk om te communiceren met medewerkers, ouders en leerlingen en vergaderingen te plannen.

Lees meer

Agenda en organiseren

Agenda combineert de jaaragenda, persoonlijk agenda en rooster in één duidelijk overzicht, zodat het nu eindelijk mogelijk is om al jouw afspraken in één oogopslag in te zien. 

Lees meer

Mijn Klas

Mijn Klas laat in één klik alle informatie zien van jouw leerlingen. Sta je op dit moment voor de klas, dan zie je de bijbehorende klassenplattegrond met alle leerlingen en hun naam en foto.

Lees meer

Infobank

De Infobank is een digitale bibliotheek op maat: hij toont alleen informatie die voor de geselecteerde doelgroep bestemd is. Denk hierbij aan de schoolgids of andere belangrijke documenten.

Lees meer

AVG

De AVG widget helpt scholen om op een gebruiksvriendelijke manier aan de AVG verplichting te voldoen. De widget vraagt gebruikers om toestemming te geven op regels en verzamelt deze in een register.

Lees meer

Formulieren

Formulieren is bedoelt voor het vergaren van informatie zoals bij het inschrijven van nieuwe leerlingen nodig is, het afnemen van enquetes of om kwaliteitsonderzoek op jouw school uit te voeren.

Lees meer

Xperience

Met deze widget wordt gewerkt vanuit het Positive Behavior Support principe. Leerlingen worden dagelijks beloont voor goed gedrag zoals het maken van huiswerk, meenemen van schoolspullen, op tijd zijn.

Lees meer

Fotoalbum

In het Fotoalbum kun je foto’s in een album plaatsen en deze met een doelgroep of de hele school te delen. Je kunt ervoor kiezen om reacties op deze foto’s toe te staan die voor iedereen zichtbaar zijn.

Lees meer

Verlof en ziekte

In de widgets Verlof aanvragen en Ziekmelden kunnen gebruikers een verlofaanvraag indienen of zichzelf ziekmelden. Een toegewezen medewerker verwerkt vervolgens deze meldingen.

Lees meer

Taken

Een moderne oplossing voor al je rondvliegende ‘post-its’, notities en aantekeningen. Maak een taak aan voor jezelf of een ander en vink deze af wanneer je de taak hebt afgerond.

Lees meer

Schoolgeld

Binnenkort beschikbaar: de one-stop-shop voor betalingen in het onderwijs. De kosten van vrijwillige ouderbijdrage, leermiddelen en excursies kun je met deze widget eenvoudig factureren.

Lees meer

Benieuwd naar wat we voor jouw school kunnen betekenen? Vraag nu een vrijblijvende demonstratie aan!