Onderwijsportaal VanVolta

Jij wilt medewerkers, leerlingen en hun ouders één dashboard geven met daarop alle digitale informatie en communicatie van jouw school. Dat kan. Van Volta levert een onderwijsportaal dat alle gebruikers gepersonaliseerde informatie en communicatie biedt.

Het portaal creëert een connectie met alle informatie die al beschikbaar is in bestaande softwarepakketten van jouw school. Door slimme integratie van die informatie ontstaan communicatie­profielen voor alle gebruikers. Zo creëert het portaal ook een online connectie tussen medewerkers, leerlingen en hun ouders: voor optimale communicatie!

Overzichtelijk dashboard in huisstijl

De oplossing om AVG-proof te werken

Koppelt met elk LAS en administratie-pakket

Informatie en communicatie op maat

Pushnotificaties bij belangrijke berichten

Interessante modules zoals Schoolgeld

Modules

Het hart van het portaal is een dashboard dat is opgebouwd uit diverse modules of widgets. Omdat je de mogelijkheid hebt om dit naar eigen wens samen te stellen, kun je geheel bepalen hoe je als school communiceert met al je medewerkers, leerlingen en hun ouders.

Nieuws

Lees meer

Gesprekken en vergaderen

Lees meer

Agenda en organiseren

Lees meer

Verlof en ziekte

Lees meer

Mijn Klas

Lees meer

Infobank

Lees meer

AVG

Lees meer

Taken

Lees meer

Formulieren

Lees meer

Xperience

Lees meer

Fotoalbum

Lees meer

Schoolgeld

Lees meer

Benieuwd naar wat we voor jouw school kunnen betekenen? Vraag nu een vrijblijvende demonstratie aan!       

Communicatie app

Raak je soms het overzicht een beetje kwijt? Wij begrijpen het! 
In deze snelle wereld ontvang je dagelijks meerdere Whatsapp-berichtjes, e-mails en nieuwsberichten: een enorme uitdaging om daar de orde in te bewaren. 
De Onderwijsportalen app maakt het een stuk eenvoudiger omdat alle communicatie zich op één plek bevindt. Ook ontvang je desgewenst een pushbericht om je op de hoogte te stellen.

VanVolta heeft onderscheid gemaakt in twee pakketten: Volta Basis en Volta Premium. Met een verscheidenheid aan modules bepaal je als organisatie hoe je de app wilt inzetten. Wil je de app puur als communicatiemiddel gebruiken? Dan kan Volta Basis volstaan. Wil je je gebruikers ook een desktopversie bieden met uitgebreide modules als Mijn KlasZiekmelden en 10-minutengesprekken kunnen organiseren? Dan past de Volta Premium beter bij je organisatie.

Welke app past bij jouw organisatie?Volta Basis **(communicatie app)Volta Premium (portaal en app)
Nieuws
Agenda (zonder organiseren)
Gesprekken
Schoolgids
AVG
Beheer
Formulieren
Organiseren
Taken
Mijn Klas
Ziekmelden
Verlof aanvragen
**€950 per school per jaar