RegisterPlus: Dé aanmeldmodule voor het VO en PO!

Leerlingen van groep 8 en zij-instromers kunnen digitaal worden aangemeld en deze aanmeldingen worden automatisch weggeschreven naar de leerlingenadministratie.

  • Aanmeldprocedure groep 8-leerlingen en zij-instromers volledig gedigitaliseerd.
  • Aanmelden via een centraal aanmeldportaal of via de eigen schoolwebsite. 
  • Vanaf het aanmelden is digitaal communiceren met ouders en leerlingen direct mogelijk.
  • Aanmeldingen worden weggeschreven naar Magister en Somtoday*
  • Het digitaliseren van aanmeldingen reduceert werk en fouten. 

Meer informatie? www.registerplus.nl

Aanmelden

Met het doorlopen van een wizard in plaats van een lang formulier wordt aanmelden vereenvoudigd. Indien gegevens een broertje of zusje reeds leerling is van uw school worden reeds bekende velden automatisch gevuld. De kans op fouten wordt daarmee verder verkleind. 

Communicatie

Na aanmelden is het direct mogelijk om gebruik te maken te communiceren met ouders en leerlingen. Communiceren via een-op-een en groepsberichten is vervolgens mogelijk.

Magister

De aanmeldingen kunnen via de Aanmeld-API van Magister automatisch worden weggeschreven naar de leerlingenadministratie. Voor het wegschrijven werken wij samen met Magister zodat het uitwisselen van gegevens veilig en foutloos plaatsvindt. 

* Somtoday

De verwachting is dat er deze zomer een vergelijkbare API voor Somtoday beschikbaar komt. Somtoday werkt daar momenteel aan. Wegschrijven van nieuwe aanmeldingen worden tot die tijd gerealiseerd via het inlezen van een CSV-bestand en het doorlopen van een beschikbare wizard binnen Somtoday.

Investering

Deze aanmeld dienst bieden wij u aan vanaf €1 per leerling per jaar. U voorkomt daarmee dure oplossingen van vergelijkbare diensten. 

Beheer

De beheersomgeving geeft actueel inzicht in het aantal aanmeldingen en de gekozen studie(richtingen). Daarnaast kunt u hier het aanmeldformulier personaliseren voor uw school. Het is daarbij ook mogelijk formulieren aan de aanmelding toe te voegen. 

Overstappen naar een geïntegreerde aanmeldmodule!


Maakt jouw school nog geen gebruik van een aanmeldmodule en wil je dit integreren in je communicatie met ouders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven je graag een demonstratie en laten je zelf de voordelen ervaren in een gratis testomgeving voor jouw school. Besluit je vervolgens over te stappen dan berekenen wij geen installatiekosten. 

Benieuwd naar wat we voor jouw school kunnen betekenen? Vraag nu een vrijblijvende demonstratie aan!