Overige diensten

Jij hebt verstand van onderwijs, maar hoe breng je jullie school op positieve wijze onder de aandacht bij de juiste doelgroep? VanVolta helpt je hier graag mee en heeft de kennis in huis om jullie school volledig te ontzorgen. Onze engineers en vormgever staan voor je klaar en hebben de kennis om onder andere  websites te bouwen, een huisstijl te ontwikkelen of digitale schoolgids vorm te geven. 

Wat is de missie en visie van je organisatie? Wat is de plaats in de maatschappij? Hoe wil je je als school profileren? Aan de hand van jullie schoolgids en aanvullende wensen, gaan wij voor je aan de slag.

Website

Jij wilt met je website de juiste doelgroep aanspreken: groep 8-ers die op zoek zijn naar een middelbare school die goed bij hen past, ouders die op zoek zijn naar een fijne basisschool.

We verzorgen de ontwikkeling van je website van begin tot eind. Op basis van jullie wensen en de huisstijl ontwikkelen we een op maat gemaakte website die aansluit op jullie missie en visie.

Huisstijl

Je huisstijl is je identiteit. Juist als onderwijsinstelling is het belangrijk dat hetgeen wat je uitstraalt overeenkomt met je identiteit: je wilt immers de juiste groep mensen aan je school verbinden. 

Een huisstijl bestaat uit verschillende standaard elementen als het logo (woord- en beeldmerk), kleur en typografie. Wij geven vorm aan jullie visie en creëren een huisstijl die volledig bij jullie school past.

De grootste uitdaging is vaak om de huisstijl consequent door alle medewerkers te laten gebruiken. Om dit iets te vereenvoudigen kan Van Volta bijvoorbeeld een Powerpoint en/of Word sjabloon opmaken, zodat het voor iedereen goed toepasbaar wordt.

Schoolgids

De schoolgids is een verplicht document en omdat het elk jaar weer tegenvalt hoeveel tijd het daadwerkelijk kost om hem te maken, nemen we dit graag voor je uit handen. We zorgen ervoor dat er een pakkend ontwerp komt dat (nieuwe) ouders aanspreekt. Naast een gedrukte versie maken we een interactieve PDF die online te bekijken is en waarin websites en mailadressen klikbaar zijn.