Missie en visie

Van Volta gelooft in mensen, in samenwerken en positieve energie. Iedereen heeft toegevoegde waarde en deze waarde waarderen wij. Wij richten ons op mogelijkheden in plaats van op onmogelijkheden. Positieve energie maakt alles mogelijk. De mensen bij Van Volta denken groot en zijn bereid die grote doelen met kleine stapjes te behalen.

Van Volta maakt het verschil in onderwijsland. Met een team van onderwijskundigen, docenten en programmeurs bouwen we aan de beste software in de markt. Van Volta blijft daarbij oog houden voor wensen van alle individuele scholen. Op basis van gelijkwaardigheid werken wij samen met collega software leveranciers.

Van Volta gelooft dat wanneer je plezier beleeft in je werk, en goed bent in wat je doet, werk onderdeel is van je levensgeluk. Medewerkers zijn geen kostenpost maar een investering. Wij kiezen voor een duurzame werkgever-werknemersrelatie. In een veilige omgeving biedt Van Volta werknemers vrijheid en de mogelijkheid zichzelf te ontplooien en te excelleren in werkzaamheden waarin zij goed zijn.