Grip op financiën!

De module Schoolgeld vereenvoudigt het factureren van de ouderbijdrage, leermiddelen en evenementen. 

  • De debiteurenadministratie is volledig geïntegreerd met de leerlingen en financiële administratie. 
  • Evenementen en activiteiten kunnen digitaal worden georganiseerd en ouders ontvangen bij deelname automatisch een betaalverzoek.
  • Ouders hebben altijd actueel inzicht in betaalde, te betalen en toekomstige betaalverzoeken. 

Eenvoud

De module schoolgeld is specifiek ontworpen voor het onderwijs en is eenvoudig en compleet. Het laten invliegen van externen om, in geval van ziekte, te factureren behoort tot het verleden. Deze eenvoud gaat daarbij zeker niet ten koste van functionaliteit.   

Debiteurenbeheer

Dagelijks inzage in openstaande posten, de mogelijkheid om (automatisch) herinneringen te versturen, contante betalingen te verwerken en het automatisch verwerken van de bedragen die worden vergoed door de Stichting Leergeld. 

Functionaliteiten

Het is mogelijk om gebruikers in termijnen te laten betalen, betaalafspraken en contante betalingen vast te leggen, bedragen kwijt te schelden en rekening te houden met vergoedingen door de Stichting Leergeld.

Communicatie

Alle communicatie vindt plaatst via het onderwijsportaal en app. Alleen gebruikers die geen gebruikmaken van de app ontvangen een e-mailnotificatie. Kortom: voor gebruikers een complete omgeving met daarin alle informatie, communicatie en inzage in betalingen en betaalverzoeken.  

Evenementen

Medewerker(s) kunnen worden aangewezen om een evenement te organiseren. Eventueel met de eis de begroting digitaal te laten goedkeuren door bijvoorbeeld de schoolleiding. Aansluitend kan de organisator gebruikers uitnodigen en informeren. Na de aanmelding wordt automatisch een betaalverzoek verstuurd. 

Betaalgemak

Gebruikers hebben altijd actueel inzicht in betaalde, openstaande en toekomstige betaalverzoeken. Zij kunnen de ouderbijdrage zelf aanpassen en kunnen digitaal doorgeven indien activiteiten worden vergoed door de Stichting Leergeld. Betalen via zowel iDeal als alternatieve betaalmethoden is mogelijk.

Overstappen naar een geïntegreerde betaalmodule!


Maakt jouw school gebruik van een betaalmodule en wil je ouderbetalingen integreren in je communicatie met ouders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven je graag een demonstratie en laten je zelf de voordelen ervaren in een gratis testomgeving voor jouw school. Besluit je vervolgens over te stappen dan berekenen wij geen installatiekosten. 

Benieuwd naar wat we voor jouw school kunnen betekenen? Vraag nu een vrijblijvende demonstratie aan!