Onderwijsportaal Van Volta

Communicatie en informatie voor medewerkers, leerlingen en hun ouders op één platform.

Jij wilt medewerkers, leerlingen en hun ouders één dashboard geven. Met daarop alle digitale informatie en communicatie van jouw school. Dat kan. Van Volta levert een onderwijsportaal dat alle gebruikers gepersonaliseerde informatie en communicatie biedt.

Het portaal creëert een connectie met alle informatie die al beschikbaar is in bestaande softwarepakketten van jouw school. Door slimme integratie van die informatie ontstaan communicatie­profielen voor alle gebruikers. Zo creëert het portaal ook een online connectie tussen medewerkers, leerlingen en hun ouders: voor optimale communicatie!


Eindelijk een helder startpunt van mijn werkdag. In één overzicht zie ik mijn rooster en tegelijk mijn laatste mail, facturen en nieuwtjes van de school. Zo ben ik supersnel bij!

  • Overzichtelijk dashboard;
  • Informatie en communicatie op maat;
  • Efficiënte afhandeling van ziekmeldingen en verlofaanvragen;
  • AVG-proof communiceren;
  • Koppeling met o.a. Magister, SOMtoday, Parnassys, Zermelo, Afas, WIScollect en Office365;

De app van het onderwijsportaal doet precies wat ik als leerling belangrijk vind.
Snel, overzichtelijk en handig.

Introductie onderwijsportaal

Van Volta's connectie met het onderwijs

Van Volta is dol op onderwijs. Daar vindt ontwikkeling plaats. En ontwikkelen, daar gaat ons hart sneller van kloppen. We houden van groei, potentie, denken in mogelijkheden. We kennen het onderwijs van binnenuit. Natuurlijk omdat we zelf volop onderwijs hebben genoten (en een enkeling van ons soms niet, ook dat is ervaring). En bovenal omdat onze medewerkers graag in het onderwijs te vinden zijn. Om te spreken met leerlingen over hoe onze app nóg beter aansluit bij hun belevingswereld. Met docenten over de nieuwste onderwijsontwikkelingen en hoe we die met software kunnen ondersteunen. Zo leveren we meesterwerk!De adviseurs van Van Volta snappen begrippen als formatief toetsen en programma-gestuurd leren. Het is plezierig dat zij het onderwijs echt kennen, dat merk je aan de software.


Connecties van Volta

Van Volta heeft al een connectie met duizenden leerlingen, ouders en medewerkers in het onderwijs. Uiteraard onderhouden we ook goede relaties met de software­leveranciers waar ons portaal mee koppelt. Leer ze kennen en doe inspiratie op!


Inspiratie Van Volta

Gratis werkvorm: verbeter je communicatie

Een heel simpele manier om de effectiviteit van je communicatie te verbeteren, is geregeld te checken of jouw communicatie voldoet. Klinkt a...