Support

Ben je applicatiebeheerder en heb je een hulpvraag betreffende het onderwijsportaal? We helpen je graag verder. Dien hier je hulpvraag in of mail naar hulp@vanvolta.nl. Je ontvangt een ticketnummer om de status van je hulpvraag te volgen. Uiteraard houden wij je ook op de hoogte.

De helpdesk voor applicatiebeheerders is iedere werkdag bereikbaar van 8:00 – 19.00 uur.

Je ontvangt binnen 24 uur een terugkoppeling op je vraag en/of verzoek. Indien een vraag niet binnen deze termijn door ons kan worden beantwoord, koppelen wij in ieder geval aan je terug wanneer je inhoudelijk een reactie kunt verwachten.

*Leerlingen, ouders/verzorgers en medewerkers vragen wij contact op te nemen met de applicatiebeheerder van de school. Hij/zij verzamelt de gegevens en zorgt voor een correcte afhandeling van uw melding.


opgelost
Storingen

Op dit moment ondervinden wij geen problemen met de dienstverlening. Storing melden? Geef het digitaal aan ons door.


Hulpvraag

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Kun je een schermafbeelding maken van het desbetreffende onderwerp? Graag!

Workshops

De software van Van Volta is eenvoudig in gebruik, maar biedt veel mogelijkheden. Applicatiebeheerders en docenten bieden wij de volgende (online) workshops:

  • Applicatiebeheerder (gratis)
  • Communicatie 
  • Formulierenbeheer
  • LMS Basis
  • LMS Gevorderd
  • Schoolgeld en evenementen


Deelnemers ontvangen na afloop van de workshop een certificaat van deelname. Neem contact met ons op voor informatie over inhoud, prijzen en het plannen van een workshop. 

VanVolta uitproberen?

Van Volta gelooft in haar producten en dienstverlening en wij bieden daarom scholen vrijblijvend de mogelijkheid onze communicatie app, het onderwijsportaal en de digitale leer- en werkomgeving inclusief LMS te gebruiken en te proberen. 

Na het ondertekenen van de verwerkersovereenkomst installeren wij binnen een week een testomgeving gekoppeld aan de leerlingenadministratie van uw school. U bepaalt vervolgens welke gebruikers toegang krijgen tot deze testomgeving.